3 designhotell i New York för weekendresan

New York är en konstens, kulturens och designens huvudstad. Varför då inte passa på att ta in på ett designhotell på weekendresan till New York? En hotellvistelse på ett spännande och annorlunda hotell i New York förhöjer weekendresan. Visste du förresten att det är fullt möjligt att hitta flygresor under 5000 kr till New York för en wekend, kolla med SAS som har direktlinje.

Här är 3 designhotell i New York som vi rekommenderar!

Gramercy Park Hotel

I en spektakulär byggnad mitt på Manhattan ligger hotellet Gramercy Park Hotel. Detta fyrstjärniga designhotell bjuder på såväl kulinariska läckerheter som en utsökt komfort och service. Varje rum är individuellt inrett, i en skön blandning av modernt och gammalt. Hotellets takrestaurang, Maialino, serverar högklassig mat, baserad på det italienska köket. Här kan man även ta en drink och bara titta ut över omgivningarna. För den som vill aktivera sig under hotellvistelsen finns ett gym på hotellet.

Gramercy Park Hotel ligger på promenadavstånd från Soho, Nolita och Union Square.

Till bokningen<<

Hôtel Americano

Hôtel Americano är verkligen inget vanligt hotell. Det mesta i det här hotellet är annorlunda. Vilket annat hotell i New York City har till exempel en utomhuspool på taket? På Hôtel Americano sätter man verkligen gästen i centrum. Hotellet är till exempel känt för sin utmärkta concierge-service. På rummen saknas inga bekvämligheter. Rummen är modernt inredda med ljusa möbler och fondväggar i spännande färger. Som hotellgäst på hotellet har man två restauranger att välja mellan, nämligen The Grill a La Piscine och Americano On-The-Go.

Hôtel Americano ligger ungefär 2,5 km från Times Square och 15 minuters promenad från Chelsea Market.

Till bokningen<<

East Village Standard Hotel

The Standard skulle nästan kunna vara ett svenskt hotell i de övre prisklasserna. Inredningen har nämligen tydliga drag från den klassiska skandinaviska designen. Alla rum är stilrent inredda och de flesta har en mycket vacker utsikt över omgivningarna. Det finns ett biblioteket som man kan besöka för att koppla av en stund. I restaurangen serveras en meny inspirerad av det europeiska köket.

Till bokningen<<