Hyra bil i Göteborg – Boka till billiga priser


Ska du boka hyrbil i samband med din hotellbokning i Göteborg så kan du läsa mer i följande artikel för tips.

Hyrbilsstationer i Göteborg

Göteborg är Sveriges andra största stad sett till befolkningen. Bara det gör givetvis att efterfrågan på hyrbilar är mycket stor. Detta faktum, tillsammans med att Göteborg har en mängd större företag och dessutom tar emot hundratusentals turister varje år, gör att efterfrågan på hyrbilar och därmed också tillgången på hyrbilar i Göteborg är mycket god.

Alla stora hyrbilsföretag i Sverige har hyrbilsstationer i Göteborg. För alla hyrbilar i Göteborg besöker du Hyrbilar.nu. Många ligger ganska centralt i staden och det finns också ett antal vid stadens två flygplatser (Landvetter och Göteborg City Airport). I tillägg finns några hyrbilsstationer söder och norr om centrala Göteborg vid de stora genomfartslederna. Kort sagt är det inte många kilometer mellan hyrbilsstationerna i Göteborg. Självklart är det så att inte alla stationer har ett exakt likadant utbud av fordon, men de flesta har ett fullgott utbud av personbilar i de flesta storlekar.

Avis har tio stationer med fullservice i Göteborg. Avis finns representerade vid http://www.swedavia.se/landvetter/ och Göteborg City Airport samt på Hisingen, i Göteborg City, i Hisings Backa, i Mölnlycke samt i Västra Frölunda. Med sina tio stationer är Avis den största biluthyraren i Göteborg sett till antalet platser för hämtning och lämning.

Biluthyraren Budget har fyra hyrbilsstationer, nämligen Landvetter flygplats, Göteborg City Airport, Södra vägen (nästan mitt i centrum) samt Hisings Backa.

Europecar har fyra stationer med ett mer eller mindre fullgott utbud av personbilar. Den mest centrala stationen ligger precis invid järnvägsstationen. Sedan har Europecar också två stationer i Mölndal och en i anslutning till Göteborg City Airport.

Hertz har elva hyrbilsstationer i Göteborg med omnejd. Alla dessa erbjuder dock inte både hämtning och lämning. Hertz stationer är väl utspridda i staden med ett antal stationer i centrum (inklusive en vid järnvägsstationen), ett par i Mölndal, en på Majorna, en i Angered och en vid Göteborg City Airport.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.