Spa i Göteborg


spabadDet finns i Göteborg ett flertal olika anläggningar av typen spa. Mitt i centrala Göteborg på allégatan vid Järntorget så finner man Hagabadet, en institution för träning, bad och relax. På Hagabadet kan man få behandlingar av olika slag i relaxavdelningen men även träning är möjligt i spats gym. Känner man för att slå på stort kan man hyra en salong i Hagabadet vid namn ”Romerska Palatset” där man får privat tillgång till en relaxpool, bastu samt plats för omklädnad. Man kan till exempel hyra Palatset i en timme med en partner för att få en romantisk stund tillsammans, helt ensamma. Det går även att beställa in förfriskningar om man skulle önska det.

På Knipplekullen i Göteborg finner man även ett annat etablerat och populärt spa vid namn ”Park Spa” som är en del av Sankt Jörgen Park Resort. Det finns bland annat olika behandlingar att få på detta spa så som vaxning, inpackning, massage, skrubb, sminkning och mycket annat. Det går att på Park Spa i Göteborg även bada i någon av de olika pooler som finns av olika storlekar. Om du känner för att gå på spa en hel dag och bara ta det riktigt lugnt så kan du hos Park Spa i Göteborg också boka spa-paket innefattande allt från behandlingar, bad och mat till övernattningar.

Boka direkt >>

Ett annat spa i Göteborg som är beläget lite mer utanför är Lundbrunns Kurort. Här går det att få behandlingar, få olika kurser samt delta i temahelger där man en hel helg i sträck genomgår flera olika spabehandlingar samt äter kost enligt programmets direktiv. Lundbrunns Kurort ligger en timme med tåg eller bil utanför Göteborg, något som kan vara en mysig sak att göra över dagen – åka dit och få lite behandlingar för att sedan på kvällen återvända till Göteborg.

Variationen av olika spa i Göteborg är god och beroende om du bara vill gå en snabb behandling på några timmar eller om du vill spendera i en hel helg i Göteborg så kan du hitta ett spa som har vad du erbjuder. Sankt Jörgen Park Resort och Hagabadet är de span som ligger i själva Göteborg och som är lättillgängliga till exempel via buss eller till fots. På den här sidan hittar du fler alternativ till billiga spa hotell i Göteborg, klicka på länken för att gå vidare. Lundbrunns Kurort är ett bra alternativ för dig som kan tänka dig åka iväg över dagen för att komma till en härligt spa med tyst omgivning i den gröna naturen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.