3 familjevänliga hotell på Arlanda

Några av oss nordbor flyr vintern under någon eller flera veckor för att slappna av med familjen på varmare breddgrader. Kommer man långväga från och ska flyga från Arlanda är det inte dumt att bo på hotell på Arlanda natten innan avresa för att inte behöva köra bil hela natten. Här är tre hotell som passar hela familjen och alla budgetar.  Vi har medvetet valt bort de hotell som ligger direkt vid terminalen då parkeringen är dyr och hotellen ligger i en prisklass som passar företagsgäster.

Best Western Arlanda Hotellby

Fem minuter från Arlanda hittar du detta hotell som är lite enklare i standard. Det finns en stor inhägnad långtidsparkering med kameraövervakning för att du ska kunna parkera bilen tryggt. Det finns också en trevlig restaurang med olika menyer som byts ut relativt ofta. Frukost erbjuds från 04:00 på morgonen för er som har tidig avgång. Totalt finns 147 rum i 17 olika hus. Det kan alltså vara en lite promenad på morgonen för att äta frukost. Parkering kostar 75 kr per natt och fri transfer till Arlanda kan enkelt beställas. Det finns dubbelrum med våningssängar för barnen. Hotellet passar bäst för familjer med lite yngre barn. Priser från ca 1000 kr för hela familjen.

Till bokningen >>

Radisson Blu Arlanda Hotel

Hotellet ligger 4 minuter från terminalerna på Arlanda. Har fått mycket positiva recensioner från familjer som hyllar standarden och frukosten på hotellet. Det finns lekrum, biljardbord och swimmingpool för perfekt uppladdning inför resan. Det finns rum för de större familjerna med upp till 6 sängar vilket är väldigt praktiskt. Rummen är ca 20m2 och prisklassen är medelhög. Från ca 1300 kr för en natt med hela familjen till 2000 kr beroende på säsong. Parkering kostar ca 150 kr per natt och det går gratis flygbussar direkt utanför hotellet. Hela 339 rum gör att det ofta finns lediga rum. Givetvis finns även en restaurang ni kan inta en sen middag på. Rekommenderas för familjen med lite äldre barn och med en lite högre budget.

Till bokningen >>

Connect Hotel Arlanda

Connect Hotel finns även på Skavsta flygplats så de kan det här med flygplatshotell. Hotellet ligger ca 5 km från flygplatsen. Gratis transfer alla dagar i veckan 2 ggr per timme (02 och 32 varje tumme) och resan tar ca 10 minuter. Frukost från 04:00 och restaurang som också kan fixa en middag på kvällen till er. Hotellet har totalt 85 rum så det är lite mindre. Parkering kostar 299 kr per vecka vilket är mycket prisvärt. Hotellet har lite mindre rum så här passar det främst för familjer med yngre barn som har liten budget. De finaste rummen kostar ca 1200 kr för en natt så detta är ett mycket prisvärt boende.

Till bokningen >>