3 utvalda hotell i London

London hör tradionellt sett till världens populäraste resemål. En stad med så stort utbud av sevärdheter, shopping, saker att upptäcka, nöjen, kultur och mat kvalificerar sig på de flestas lista över drömresemål. Det är staden man inte kan bli mätt på, att resa dit för en weekend är något man absolut kan göra flera gånger om året. Med den närhet och snabbhet som dagens lågprisflyg erbjuder är det inga problem alls att resa till London tur och retur för under tusenlappen. Följer du engelsk ligafotboll har tanken säkert slagit dig att åka på fotbollsresa till London, det kan också vara en bra lockbete om din partner är mer intresserad av fotboll så kan du rikta in dig på tex shopping iställlet.

När du bokat resa och biljetter behöver du också boka ett bra hotell i London, här presenterar vi tre hotell i de centrala delarna med närhet till mycket.

Park Plaza Westminster Bridge London

Ett hotell som ligger väldigt centralt är Park Plaza vid Westminster Bridge Road. Det är ett fyrstjärnigt hotell där priserna startar strax över tusenlappen som billigast. Väljer du att bo på det här hotellet har du nära till Trafalgar Square, Big Ben och londons pariserhjul London Eye.

The Strand Palace

Vill du bo där det händer är nöjesdistriket Covent Garden ett bra utgångsläge. Floden Themsen finns på ett nära avstånd några kvarter bort. Det är ett stort hotell med närmare 800 rum och flertalet restauranger in house. Här bor du billigt ca tusen kronor.

The Waldorf Hilton London

Ett flott hotell är The Waldorf Hilton London som ligger vid Aldwych med en kort 5 minuters promenad från Covent Garden och teaterdistriktet. Här kan du njuta en god drink vid loungebaren Good Godfreys, eller english tea i den stora salongen Homage. Efter ett långt pass med intensiv och storartad shopping kan du koppla av med ett dopp i inomhuspoolen.