Behov av kontorshotell i Stockholm

Annons från Hagalunds Kontorshotell

Om man är i behov av ett kontor kan det vara mer ekonomiskt fördelaktig att hyra ett kontor på ett kontorshotell i Stockholm än att själv hyra kontorlokaler direkt av hyresvärden. Om man själv hyr kontor behöver man också själv investera i alla de kontorsmöbler, kontorsmaskiner och annat som man behöver för att kunna driva sin verksamhet. På ett kontorshotell ingår allt man behöver till en fast månadskostnad. De flesta kontorshotell i Stockholm ligger centralt, som exempelvis Hagalunds Kontorshotell, vilket gör att det blir enkelt för ens kunder att ta sig till kontoret.

Det finns många fördelar med att hyra ett rum på ett kontorshotell i Stockholm. Bland annat att man endast hyr exakt så stor yta som man behöver för tillfället. Om behovet av kontorsyta ökar kan man enkelt byta kontorsrum eller hyra till fler kontorsrum. Man får också tillgång till konferenslokaler och mötesrum där man kan träffa sina kunder. Det finns också tillgång till ett gemensamt kök där man kan värma sin mat men även dricka kaffe. En annan fördel är förstås att man sitter i samma lokaler som många andra företag vilket öppnar upp möjligheten för att nya samarbeten skapas eller att erfarenheter kan delas.

Hagalunds Kontorshotell

Hagalunds Kontorshotell ligger i Solna vilket bara är några minuters färd från innerstaden. Här kan man hyra kontorsrum som har en yta från 5 kvadratmeter upp till 62 kvadratmeter, vilket innebär att man har möjligheter att kunna växa utan att man behöver flytta från kontorsbyggnaden. Hos Hagalunds Kontorshotell ingår allt i månadshyran som bland annat tillgång till både större som mindre mötesrum, städning varje dag, fritt Internet, fritt kaffe och frukt och även posthantering. Man har också tillgång till alla de kontorsmaskiner som man behöver som exempelvis skrivare, scanner och kopiator. Dessutom är uppsägningstiden mycket kort vilket gör att man inte behöver betala för ett kontor som man inte längre behöver.