Bo på hotell i 500 meter hög byggnad i Shanghai


I världens tredje högsta byggnad med sina nära 500 meter Shanghai World Financial Center finns det inte bara en bra utsikt. Här hittar vi även det häftiga hotellet Shanghai Park Hyatt.

Shanghai Park Hyatt ligger i Lujiazui business district i Pudong, i den kinesiska staden Shanghai. Detta är ett lyxhotell som befinner sig mitt i Shanghais business centrum och inte långt ifrån centrums shoppingområden. Det kanske häftigaste med det här hotellet är att det är ett av världens absolut högsta hotell om man räknar med byggnadshöjden. Det ligger i våning 79 till 93 i byggnaden så oavsett vilken våning du bor på så kan vi garantera att du kommer att få en häftig utsikt i ett lyxigt hotell.

Här hittar du 174 rum varav 14 av dessa är lyxiga sviter och eftersom det är ett femstjärnigt hotell är det mesta av högsta klass. I byggnaden som hotellet ligger i hittar man inte bara ett hotell utan även kontor, ett shoppingcenter och inte minst de högsta våningarna som är öppna för turister att komma och njuta av utsikten. Det är en häftigt känsla att befinna sig högst upp i detta hus där man går runt 500 meter över havet på ett glasgolv!

Hotellet har också ett antal olika restauranger att välja på och det finns möteslokaler och inte minst ett inbyggt spa som du hittar på den 85:e våningen. I spat hittar du bland annat en “infinity pool” som säkerligen bjuder på en hissnande utsikt.

, ,