Bo på romantiskt hotell i Stockholm


Ni känner att det är dags. Nu har det gått allt för lång tid sedan familjelivet startade som ni som föräldrar fick lite egen kvalitétstid tillsammans där bara ni två utan barnen hittade på något nytt och roligt tillsammans. Vad kan passa bättre än att vi rekommenderar er föräldrar att åka iväg en helg och ta in på något mysigt och romantisk hotell tillsammans, helt utan barnen för en weekend. Även om barnen och familjen är det bästa ni vet, så är det väldigt skönt och nyttigt att få lite egen tid för att hitta ny energi och kraft, det gör oftast gott för hela familjen om man får en stunds miljöombyte. Passa på att lämna bort barnen till någon av dina släktingar, vänner eller varför inte en barnvakt. Nu finns det företag som specialiserar sig på barnpassning och förmedlar bla barnvakter i Stockholm till behövande föräldrar. En väldigt praktisk tjänst som faktiskt är väldigt överkomlig prismässigt då man även får använda RUT-avdraget på skatten samtidigt som ni vet att ett proffs tar hand om barnen.

Vilka hotell rekommenderar vi då för en romantisk weekend? Ta en titt på följande hotell för en romantisk weekend i Stockholm.

Hotell anno 1647

På Södermalms kullar med utsikt över Mälaren och slussen finner du Hotell Anno 1647 på en liten gata. Hotellet är verkligen så gammalt som namnet säger, men har genomgått en ombyggnation efter en storbrand på 1800-talet. Här hittar ni hotellrum med hög romantisk faktor i en väldigt mysig miljö.

Boka hotell Anno 1647<<

Hotel Sven Vintappare

I gamla stan med allt vad det har att erbjuda finner ni det gamla hotellet Sven Vintappare. Det är ett väldigt originellt och litet hotell där varje rum är unikt. Står man utanför och beskådar hotellfastigheten ser man att den smalnar av uppåt, väggarna lutar inåt. Spendera en romantisk weekend på det här hotellet och upplev Gamla stans mysiga fik, barer och restauranger.

Boka Hotel Sven Vintappare<<