Boenden för romantisk weekend i Stockholm

Att åka iväg över en weekend och uppleva en romantisk weekend är något som fler och fler par gör med jämna mellanrum. Det finns många skäl att spendera en mysig helg tillsammans. Det ger tillfälle att umgås på tu man hand och få en chans att verkligen rå om varandra. Här är tipsar vi om några mysiga boenden och hotell för romantisk weekend i Stockholm.

Rival Hotel

På Södermalm, bara en kort promenad från Gamla Stan, hittar du Rival Hotel – ett designhotell som är inhyst i en gammal biograf. På Rival Hotel kan du välja ett romantiskt paket som omfattar en mängd spännande överraskningar och boende i en exklusiv svit. Du har även möjligheten att boka Rivals bröllopspaket (även om ni inte ska gifta er), som omfattar ännu fler överraskningar i en ännu mer exklusiv svit.

Till bokningen >>

Stuga i skärgården

Vad kan vara mysigare än att ta en färja ut i Stockholms skärgård och anlända till en mysig stuga ute på en ö, göra upp en eld i vedspisen och njuta något gott tillsammans en kall och mörk höstkväll i dessa tider. Fler och fler privatägare av sommarstugor och fritidshus upptäcker möjligheten att hyra ut sin stuga i andrahand för att tjäna en trevlig extrainkomst. På sajten Stugknuten.com kan du hyra stuga i Stockholm och över hela Sverige som är en förmedlingssida där stugägare direkt kan hyra ut sina stugor.

Till Stugknuten >>

Grand Hotel

Grand Hotel är hotellet nummer ett i Stockholm, om inte i hela Sverige. Grand Hotel är det givna valet för en romantisk weekend i Stockholm om du har en lite större budget för helgens äventyr. Här bjuds du och din partner på allsköns lyx i en bekväm och lugn atmosfär. Med många olika rumstyper väljer du enkelt det rum som passar bäst. Grand Hotel erbjuder två specialiteter, nämligen Restaurang Mathias Dahlgren, med två stjärnor i Guide Michelin, samt en spaavdelning i världsklass. Unna dig och din partner några timmar i Grand Hotel Nordic Spa & Fitness – det gör underverk för kropp och själ.

Till bokningen >>

Lady Hamilton Hotel

Det är få hotell i Stockholm som har en sådan charm och är så inbjudande för en romantisk weekend som just Lady Hamilton Hotel. Hotellet är inhyst i en byggnad från 1400-talet, bara något stenkast från Slottet. Rummen och de gemensamma ytorna är dekorerade med antika möbler och spännande kuriosa från historiens gång. På Lady Hamilton Hotell finns möjligheten att göra weekend-upplevelsen extra romantisk genom att personalen kan ordna med de flesta önskemål. Du kan också slå till direkt på weekendpaketet ”Hjärtepaketet”.

Till bokningen >>