Hotelltips i Norrköping

Norrköping är en trevlig och gemytlig stad längst in i Bråviken, genom staden rinner Motala ström och på Gamla torget står en staty av Louis de Geer (sägs vara den svenska industrins fader). Runt Gamla torget ligger anrika fastigheter från 1700-talet som ger karaktär till stadsdelen. Att boka in sig på hotell i Norrköping är en bra utgångspunkt för att spendera tid i en mysig stad med stort utbud av sevärdheter, shopping och nöjen. Här tipsar vi om några bra hotell att välja inför din vistelse i Norrköping.

Elite Grand Hotel

På andra sidan Motala ström hittar man Tyska Torget som har Elite Grand Hotel som central punkt. Ett fyrstjärnigt hotell bara 200 meter från centralstationen som erbjuder stort serviceutbud med bla spabehandlingar samt den lokala puben Bishop Arms. Här bor du med fin utsikt över strömmen och har nära till shoppingen på Drottninggatan.

Boka här >>

Hotel President

Hotel President ligger vid vattengränden med närhet till Drottningatan med shoppingstråk och på en kort promenad kan du hamna vid Arbetets museum. Hotellet erbjuder modern inredning och design, här har man blandat stil med funktion och skapat en miljö i harmoni. Du sover skönt i sängar från Carpe Diem samt avnjuter en härlig frukostbuffé.

Boka här >>

Vi rekommenderar även att du kollar här för andra bra hotell i Norrköping och fler fina tips inför din vistelse.