Kom igång med bed and breakfast – service och städning

Städning är viktigt för att hålla rent i lokaler, trappuppgångar och bostäder så att personer som arbetar, besöker och bor i lokalerna ska trivas. Städning är inte enbart ett sätt att få lokaler och bostäder att se rena ut och lukta gott utan handlar lika mycket om att förebygga förslitningar och skador. Under vintertid dras stora mängder med sand, grus och salt in i både lokaler och trapphus vilket sedan sliter på golv och trappsteg så att de tappar sin glans, får repor och blir matta. Genom städning så minskar man slitage och därmed behovet av att reparera och renovera.

För hotell och bed and breakfast är det viktigt att man städar rummen, korridorer, gemensamma utrymmen och restaurangdelen varje dag så att det är rent och snyggt. Ingen gäst vill ligga i samma sängkläder som den föregående gästen men förväntar sig också att rummet i övrigt är rent och snyggt, likaså toaletten. Om du vill driva bed and breakfast är det enklast om du anlitar en städfirma för att hantera den dagliga städningen så slipper du krångla med att anställa egen personal för städningen. Anlita en städfirma som Paulz med stor erfarenhet då det kommer till att städa i offentliga lokaler och som vet vilka krav som ställs på både städning, personalen och materialet.

Självklart använder en professionell städfirma endast miljövänligt material och ekologiskt tillverkade redskap. En städfirma har också personal som är utbildade i städning och som vet hur de enklast och mest effektivast håller rent i offentliga miljöer. Det gör att en städfirma kan erbjuda städning som innebär både kliniskt rena utrymmen men också en städning som motverkar slitage och skador. Genom att anlita en flexibel städfirma kan man enkelt komma överens om arbetstider, vilket arbete som ska utföras och även hur det förväntade slutresultatet ska se ut.