Lyxhotell i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur i Malaysia är en stad som fullkomligt exploderat de senaste 30 åren, det som för några hundra år sedan var lermarker med några träbaracker är nu platsen för stora skyskrapor och fina byggnader. Som sig bör i en storstad som KL så finns det stort utbud och efterfrågan på lyxiga hotell och imponerande byggnader. Enligt en artikel från SvD tillhör Kuala Lumpur de billigaste städerna att bo på hotell i världen! Vi presentererar ett riktigt prisvärt och lyxigt hotell i Kuala Lumpur.

The Royale Chulan Kuala Lumpur

The Royale Chulan Kuala Lumpur är ett hotell traditionell malaysisk stil som ligger i direkt närhet till stadens puls, men ändå i ett avsides läge med grönområden runt hörnet. Det är ett 5-stjärnigt hotell som är 13 våningar högt. Hotellet har strax över 400 hotellrum i skön design och inredda med allt man kan tänkas behöva. Badrummen är i marmor. Här finns roomservice dygnet runt och möjlighet till rekreation och aktiviteter för kropp och själ. Här erbjuds hotellgäster bla massage, fitnessavdelning, spaavdelning, barnbassäng samt en stor utomhusbassäng i ett poolområde med lugn atmosfär. Det är helt enkelt lätt att trivas på The Royale Chulan Kuala Lumpur.

Hotellet erbjuder lyx till ett billigt pris som vi västerlänningar inte är vana vid. Sevärdheter i Kuala Lumpur är nära till hands som tex Petronas Twin Tower, på hotellet kan du få gratisbiljetter för att ta dig upp i tornen. Är du ute efter shopping i KL så kan vi varmt rekommendera så kallade Night Markets eller Pasar Malam som de kallas på malaysiska.

Sök bästa pris på The Royale Chulan Kuala Lumpur >>