3 Romantiska hotell i Göteborg

Weekendresor blir allt mer populära och en av de mest populära städerna för en avkopplande helg är Göteborg. Med mängder av nöjen, sevärdheter och utmärkta restauranger i Göteborg är staden ett bra val för en mysig weekend på ett romantiskt hotell.

Hotel Eggers

Hotel Eggers är ett av de mest populära hotellen i Göteborg för bröllopspar. Detta fyrstjärniga hotell är inrett i en klassisk, ombonad stil, och ligger inhyst i en vacker byggnad från 1800-talet. Alla rum är individuellt inredda och har alla tänkbara bekvämligheter. I den egna restaurangen bjuder Hotel Eggers på utsökt mat under kristallkronorna. På sommaren kan du och din partner njuta av en drink på terrassbaren. Hotellet har även ett specialerbjudande för dig som vill spendera en romantisk weekend i Göteborg. Du och din partner bor i ett exklusivt Executive-rum i två nätter och blir ompysslade på bästa sätt.

Till bokningen >>

Elite Plaza Hotel

elite-plaza-hotel

Klicka för att se fler bilder

Elite Plaza Hotel är ett av de lyxigaste hotellen i hela Sverige. Detta femstjärniga hotell har allt du kan tänka dig för en romantisk weekend i Göteborg. Du och din partner blir ordentligt bortskämda på Elite Plaza Hotel. Ni har rum och sviter i alla storlekar att välja på, och kan till och med boka ”nattning”, för den där extra lyxiga känslan. I restaurangen Swea Hof serveras gourmetmat och i Plaza Bar kan ni njuta av något gott att dricka. Hotellet har en relaxavdelning med gym och bastu. Som gäster på Elite Plaza Hotel har ni även möjlighet att utnyttja spaavdelningen på Elite Park Avenue Hotel, som ligger bara ett stenkast bort.

Till bokningen >>

Björholmens Marina

Om du och din partner vill njuta av varandras sällskap i en lugn miljö, långt från stadens sus och brus, är Björholmens Marina ett bra val. Hotellet ligger på ön Tjörn utanför Göteborg och har en fenomenal utsikt över skärgården. Med en egen badstrand och rum med uteplats eller balkong kommer ni nära havet. Hotellets gourmetrestaurang serverar rätter med fisk och skaldjur som specialiteter.

Till bokningen >>