Så ordnar du en romantisk hotellweekend i Göteborg


Göteborg är en vacker stad där närheten till vattnet hela tiden gör sig påmind. Med mängder av sevärdheter och parker samt mysiga caféer och restauranger, finns det obegränsade möjligheter för dig att ordna en romantisk weekend i Göteborg. Om du dessutom vill lyxa till det lite extra har du självklart ett antal hotell med romantisk atmosfär att välja mellan. Har du nyligen träffat kärleken efter en längre tid som singel eller behöver ”elda” på ett längre förhållande är en romantisk hotellweekend en ypperlig ide. Här är några bra hotelltips för dig som vill bjuda din älskade på en romantisk hotellweekend i Göteborg.

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort är en imponerande hotell- och konferensanläggning strax utanför centrala Göteborg som erbjuder en personlig service för alla hotellgäster. Hotellet är fyrstjärnigt och bjuder på alla tänkbara bekvämligheter. Här finns bland annat en enorm spaavdelning med inomhus- och utomhuspooler, bubbelpool och gym samt en 18-håls golfbana. Restaurangen Garden Café håller mycket hög klass. Baren Bula Bar likaså.

För en romantisk weekend kan du uppgradera rummet till någon av rumstyperna terassrum, juniorsvit eller svit. Du kan självklart beställa någonting extra till rummet, såsom till exempel rosor, ett dignande fruktfat, en flaska champagne, med mera. Med sen utcheckning på söndagar finns alla möjligheter att göra din weekend mycket minnesvärd och avkopplande.

Till bokningen<<

Hotel Riverton

Centralt i Göteborg med Göta älv som granne ligger det fyrstjärniga hotellet Hotel Riverton. Hotellet håller hög standard i alla delar. Det märks inte minst på de högklassiga material man har använt i inredningen av hotellrummen.

Hotel Riverton är ett bra val för dig som vill ordna en romantisk hotellweekend i Göteborg. Hotellet erbjuder nämligen ett specialpaket för romantik. I paketet ingår fri tillgång till hotellets relaxavdelning, en trerätters middag samt ett antal bekvämligheter på rummet.

Till bokningen<<

Nääs Slott B&B

Om du inte har något särskilt behov av att röra dig i centrala Göteborg kan Nääs Slott B&B vara ett bra val. Hotellet, som är beläget cirka tre mil utanför Göteborg, är inhyst i ett slott som uppfördes under senare delen av 1800-talet.

På Nääs Slott B&B gör man allt för att älskande par ska få en härlig weekend. Framför allt är hotellrummen imponerande. Här finns till exempel rum med en takhöjd på upp till fem meter, rum med en egen terrass samt rum med runda sängar. Du bör dock notera att standarden kanske inte är lika hög som på ett mer traditionellt hotell (bland annat är toaletter och duschar gemensamma).

Till bokningen<<