Tips på hotellrestauranger i Stockholm


I samarbete med AZ Design

Stockholm är fullt av fina hotell med närhet till restauranger och shopping. Men i de fall du vill bo på ett riktigt bra hotell med bra restaurang på hotellet så är det några speciella hotell du bör titta närmare på. I det här blogginlägget har vi kollat in några utmärkta hotell i Stockholm du kan välja både för en bra övernattning och även kunna avnjuta god mat i hotellets restaurang. Gemensamt för fina hotellrestauranger är riktigt bra matlagning, bra råvaror och utsökt mat samt god service.

Restaurang på Lydmar Hotel

På Södra Blasieholmen vid Strömmen ligger Lydmar Hotel med sin utsökta restaurang The Dining Room. Restaurangen är inredd likt ett vardagsrum och erbjuder en avslappnande och spännande atmosfär där både hotellgäster och lokala stammisar äter tillsammans. Här kan du avnjuta klassisk mat från det franska köket tillsammans med fina viner. Menyn varierar efter säsong och det bästa av vad som finns att tillgå för stunden.

Besök mysiga Lydmar Restaurang. Tag plats i någon av deras sköna restaurangsoffor, du känner dig sannolikt som hemma.

Hotel Birger Jarls Restaurang

På Tulegatan i Vasastan är Hotel Birger Jarl belägen med välbesökta Restaurang och Lobbybar. Restaurangen liknar mycket ett vardagsrum för en trevligt skön känsla. Här kan du avnjuta både svenska klassiker som medelhavsinspirerad mat från södra Europa. Vällagad mat på svenska råvaror borgar för gastronomiska upplevelser.  Restaurangen är öppen varje dag mellan kl17 och kl22.

Middag på Mornington Bar & Restaurang

Centralt vid Nybrogatan finner du Mornington Hotel Stockholm med direkt närhet till Östermalms Saluhall. Här finner du utsökta Mornington Bar & Restaurang direkt intill hotellobbyn där du både avnjuter en nyttigt och ordentlig hotellfrukost såväl som vällagade middagar. Maten som serveras är klassiskt skandinavisk som du kan avnjuta tillsammans med goda viner.

Miljön, inredningen och möblerna är stilren och trendig med mer genuina inslag, för fler tips om restaurangmöbler du kolla in följande sida med billiga restaurangstolar i stort utbud.

Det finns flera anledningar att testa olika restauranger, du vill träffa människor, äta god mat, hämta inspiration och intryck. Kanske söker du inredningstips för ditt eget kök hemma?