Välj företagsbostäder vid längre vistelse

I samarbete med Företagsbostäder

För de tillfällen då du jobbar ute i fält eller är stationerad för ett längre arbetsuppdrag behöver du ha ett bekvämt boende som känns som ett hem. Att bo på hotell är väldigt trevligt när du får allt serverat. När du bor på hotell behöver du varken bädda sängen, städa eller fixa frukost och mat för den delen heller. Ett väldigt enkelt liv där du knappt behöver lyfta ett finger.

Lägenhet 2a i stockholmMen att spendera kvällar och nätter på hotell kan i längden bli lite tråkigt då du kanske saknar ditt hem och dina prylar. Det kan även kännas ensamt då du inte har dina vänner eller familj nära dig. Och efter någon vecka eller två kan en hotellfrukost faktiskt kännas lite enformig, hur god den än kan vara. Det kan för den delen även bli kostsamt att behöva äta alla dagens måltider ute på restaurang.

Tänk om du kunde få ro om dig själv även när du bor långt borta på jobb, och inte bli serverad allt hela tiden. Precis som hemma. Det finns faktiskt alternativt till hotell utan att du behöver binda upp dig på långa hyresavtal.

Med förmedlaren Företagsbostäder.se får du möjligheten att få det lite mer hemtrevligt. Företagsbostäder.se har lång erfarenhet med över 25år och över 1800 bostäder som de förmedlar, allt från små studiolägenheter till stora femrummare svenska storstäders centrala stadsdelar. De finns etablerade i våra större städer och du kan hyra företagsbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö. Linköping, Helsingborg och Lund.

Varför välja företagsbostäder istället för hotell?

Det finns flera fördelar att välja företagsbostad jämfört med hotell. Om du hyr en lägenhet via Företagsbostäder kan du räkna med att bo centralt med bra utrymme och alla förnödenheter för att kunna hålla eget hushåll och laga din egen mat. Det är mycket enkelt att hyra via Företagsbostäder.se och mycket tryggare istället för att behöva hyra något privat i andrahand. Det finns såväl stora som små lägenheter och du har möjlighet att få bra utrymme för att kunna ta emot besök av vänner eller familj. Och du kan räkna med snabb service och personligt bemötande så fort du behöver hjälp.

Du kan definitivt känna dig som hemma med Företagsbostäder.se